https://ru.buywatches.is rolex replica https://tr.buywatches.is/ fake rolex luxury replica watches gradewatches.com sellswatches.com replica richard mille https://www.perfectrichardmille.com/ Franck Muller replica watch

Putem lua măsuri în cinci domenii cheie pentru a centra vocile și nevoile pacienților noștri – Wedding Travel & Location

Putem lua măsuri în cinci domenii cheie pentru a centra vocile și nevoile pacienților noștri

Posted By: abhinay abhinay

About Putem lua măsuri în cinci domenii cheie pentru a centra vocile și nevoile pacienților noștri

Putem lua măsuri în cinci domenii cheie pentru a centra vocile și nevoile pacienților noștri

Nu a existat nicio diferență semnificativă între grupuri în ceea ce privește caracteristicile pacienților: femeile aveau o vârstă medie de aproximativ 55 de ani, cu un IMC cuprins între 27 și 29 de ani, iar majoritatea participanților erau albi. În general, 352 de femei au primit cel puțin o doză din medicamentul studiat, iar 287 dintre cele au finalizat studiul.

Santoro a observat că a existat un efect placebo mare în studiu, cu un "robust 55%" reducerea pentru grupul placebo în reducerea simptomelor. Acest lucru a continuat, chiar și la examinarea rezultatelor secundare, cum ar fi efectul asupra "respondenți" (definite ca femeile care au avut o reducere de cel puțin 50% față de valoarea inițială a frecvenței simptomelor vasomotorii moderate până la severe). În acest grup, reducerea simptomelor a variat de la 82% la 95% din grupurile de tratament, cu o "porție whopping" din grupul placebo (59%) raportând, de asemenea, o reducere a simptomelor, a spus Santoro.

În plus, a spus ea, a existat o sugestie a unui efect doză-răspuns, deoarece grupul care a raportat cea mai mare reducere a simptomelor a fost grupul care a primit doza de 120 mg a medicamentului de studiu de două ori pe zi.

Pentru studiu, echipa a obținut rezultatele raportate de pacienți din chestionarul privind calitatea vieții specifice menopauzei (MENQoL), Hot Flash-related Daily Interference Scale (HFRDIS) și Greene Climacteric Scale. Toate dozele de fezolinetant au îmbunătățit scorurile HFRDIS și MENQoL, iar scorurile GCS-VMS au fost îmbunătățite pentru majoritatea dozelor de fezolinetant la săptămânile 4 și 12 față de placebo, a raportat Santoro.

Evenimentele adverse legate de tratament au fost comparabile între toate grupurile și majoritatea au fost ușoare sau moderate, a spus ea. Nu au existat decese în niciun grup. Cercetătorii au examinat, de asemenea, funcția ficatului, observând că toți pacienții erau asimptomatici, fără cazuri de legea lui Hy. De asemenea, nu au existat alte modificări semnificative din punct de vedere clinic ale semnelor vitale, testelor de laborator, parametrilor electrocardiogramei sau concentrației markerului osos din plasmă și nici o dovadă a ideii suicidare, au spus autorii.

Ultima actualizare 02 octombrie 2019

Dezvăluiri

Acest studiu a fost susținut de Astellas Pharma Inc.

Santoro a dezvăluit sprijinul de la Ogeda și MenoGeniX, Inc .; alți coautori au dezvăluit sprijinul de la Radius Health, Ogeda, Mitsubishi Pharma, MenoGeniX, Endoceutics, Shionogi, Altus Research, precum și angajați sau angajați anterior de Ogeda și Astellas Pharma.

Sursa primara

Societatea de menopauză din America de Nord

Referință sursă: Santoro NF "Efectul antagonistului receptorului neurokininei 3 Fezolinetant asupra simptomelor vasomotorii menopauzale și rezultatele raportate de pacient: Rezultatele unui studiu randomizat, controlat cu placebo, dublu-orb, care variază doza." NAMS 2019; Rezumat S-11.

Accesul la întreaga gamă de servicii de sănătate a reproducerii și, în special, la contracepție, rămâne o problemă pentru mulți americani. De exemplu, în New Jersey, unde lucrez, datele arată că 25% din toate sarcinile din statul nostru sunt "neintenționat" și locuiesc aproape 435.000 de femei "deserturi contraceptive," ceea ce înseamnă că nu există acces rezonabil la aceste servicii. Pandemia COVID-19 a exacerbat barierele în calea îngrijirii și a evidențiat inechitățile de pretutindeni.

Furnizorii pot promova îngrijirea de calitate și cuprinzătoare prin utilizarea obiectivului de justiție reproductivă pentru a stimula echitatea între sisteme și cu indivizi. Justiția reproductivă, așa cum este definită de SisterSong Women of Color Reproductive Justice Collective, este "dreptul omului pentru oameni de a menține autonomia corporală personală, de a avea copii sau de a nu avea copii și de a-i părinți pe acești copii în comunități sigure și durabile." Prioritizarea justiției reproductive presupune centrarea acestor drepturi și sprijinirea acțiunilor care le susțin în mod activ, la nivel de pacient și nu numai.

În timp ce multe bariere în calea îngrijirii, precum transportul și acoperirea asigurărilor, sunt rezultatul general al unor probleme societale mai mari, nu putem subestima rolul furnizorilor individuali de a îmbunătăți accesul la îngrijirea contraceptivă de calitate. Cu toții avem un rol de jucat în abordarea obstacolelor care împiedică pacienții să primească cele mai bune îngrijiri și acest lucru este valabil mai ales pentru serviciile de sănătate a reproducerii – unde stigmatizarea, rușinea, constrângerea și alți factori sistemici fac dificilă primirea îngrijire de care au nevoie. Interacțiunea unică a pacientului cu un furnizor poate fi o experiență împuternicitoare – sau una care are un impact negativ asupra tuturor interacțiunilor ulterioare pe care le au cu sistemul de sănătate.

Luați în considerare experiența lui M.K., o mamă a trei copii care trebuie să-și ia timpul liber plătit de la serviciu și să folosească transportul public pentru a participa la o întâlnire cu furnizorul ei pentru a obține controlul nașterii. În timpul numirii sale, se simte grăbită să selecteze o metodă de control al nașterii. Vrea să pună întrebări, dar se simte descurajată de furnizorul ei. Pe baza comentariilor furnizorului, M.K. se simte ca o preferință clară pentru ea de a utiliza un DIU se bazează pe idei preconcepute despre rasa ei, numărul copiilor și tipul de asigurare, în locul priorităților sale. Ea este de acord cu DIU și programează o întâlnire pentru inserare, dar știe că nu va putea obține timpul liber și, ca urmare, nu primește deloc o metodă de control al nașterilor – obiectivul ei pentru numire .

În prezent, ne confruntăm cu realitățile multor nedreptăți sociale din națiunea noastră. În acestea este inclus un trecut tulburător de nedreptate reproductivă, cum ar fi intervențiile chirurgicale asupra persoanelor robite, sterilizarea forțată sau neconsentată și constrângerea contraceptivă. Aceste practici, îndreptate în primul rând către oameni de culoare și alte persoane marginalizate, precum cei care erau închiși, adolescenți, persoane cu venituri mici sau cei care trăiesc cu dizabilități, au durat până în anii 1990. Acuzațiile actuale legate de histerectomii efectuate asupra femeilor imigrante demonstrează că nu suntem departe de această istorie. Coerciția în sănătatea reproducerii, deși este mai subtilă, există încă sub forma persoanelor cărora li se oferă informații inadecvate sau înșelătoare despre sterilizare sau stimulente bănești pentru utilizarea contraceptivelor și alte infracțiuni.

Pentru a combate acest lucru, obiectivul justiției reproductive trebuie să ne ghideze și să ne informeze eforturile de abordare a accesului la fiecare nivel de intervenție. Aceasta înseamnă evaluarea politicilor pentru a se asigura că se bazează pe dovezi și susțin drepturile individuale. Înseamnă să recunoaștem impactul factorilor determinanți structurali ai sănătății – rasism, sexism, abilitate – asupra sistemelor pe care pacienții noștri trebuie să le navigheze pentru a obține îngrijiri. În calitate de furnizori, trebuie să ne angajăm pentru practicile care abordează modul în care factorii determinanți structurali se desfășoară în sistemele noastre și susțin autonomia pacienților și îngrijirea de înaltă calitate.

Putem lua măsuri în cinci domenii cheie pentru a centra vocile și nevoile pacienților noștri.

Ascultați experiența trăită a persoanei și modul în care această experiență informează dorințele pacientului în ceea ce privește sănătatea reproducerii și alegerile contraceptive. Respectați conceptul că pacientul este expertul în propriile vieți. Practicați umilința culturală. Priorizați îngrijirea centrată pe pacient / condusă de pacient și un proces comun de luare a deciziilor. Valorile pacientului trebuie să ghideze toate deciziile clinice. Căutați contribuția pacientului, împărtășiți informații despre opțiunile ghidate de acea contribuție, ajungeți la o decizie împreună și discutați cu pacientul cum să evaluați decizia în timp. Angajați-vă să identificați și să abordați prejudecățile implicite. Aceste convingeri inconștiente pot influența nu numai modul în care percepem pacienții, ci și modul în care abordăm îngrijirea lor, deoarece sunt, prin definiție, inconștienți. Nu suntem conștienți de aceste prejudecăți. Dar instrumente precum Harvard IAT (Implicit Association Test) pot fi utilizate pentru a suganorm prezzo in farmacia face primul pas pentru a ne înțelege prejudecățile, astfel încât să putem face treaba esențială de abordare a acestora. Înțelegeți că abordarea prejudecăților noastre este o călătorie pe tot parcursul vieții. Identificați și abordați privilegiul. Privilegiul este puterea socială neînvinsă pe care o au unele grupuri, iar altele nu, ceea ce include poziția dvs. de furnizor de asistență medicală. Poate influența nu numai relația pacient / furnizor, ci și modul în care noi "pachet" informațiile pe care le livrăm pacienților. Abordarea privilegiului înseamnă reformularea interacțiunilor cu pacienții ca fiind între colaboratori egali, mai degrabă decât o persoană cu statut înalt și cu statut scăzut.

Mai multe informații despre justiția reproductivă și cele mai bune practici pentru furnizarea de îngrijire contraceptivă în New Jersey pot fi găsite în materialele create pentru proiectul de acces la sănătatea reproducerii din New Jersey a Institutului de calitate a sănătății din New Jersey (NJ-RHAP).

Deci, cum arată asta în practică? Să creăm un scenariu alternativ pentru experiența lui M.K. Furnizorul ei, recunoscând limitările în programare, solicită biroului să trimită materiale despre opțiunile de control al nașterii către M.K. înainte de numirea ei, astfel încât să le poată analiza și să vină pregătită cu întrebări. Aceasta ar trebui să includă informații despre dacă fiecare metodă ar putea fi pornită la următoarea vizită sau ar putea necesita mai multe vizite. Furnizorul efectuează vizita lui M.K. cu o atenție deosebită asupra pacientului, întrebându-i prioritățile, ce este cel mai important într-o metodă de control al nașterilor și dacă are întrebări sau îngrijorări pe baza materialelor trimise. Utilizând luarea deciziilor comune, M.K. părăsește vizita cu un plan de control al nașterii cu care se simte confortabil.

Este clar că utilizarea unui obiectiv de justiție reproductivă poate îmbunătăți pozitiv accesul tuturor persoanelor care au nevoie de asistență medicală reproductivă – și, în calitate de furnizori, trebuie să depunem toate eforturile pentru a încorpora această perspectivă critică în munca noastră de zi cu zi.

Linda Sloan Locke, CNM, MPH, LSW, FACNM, este moașă de peste 40 de ani și face parte din Consiliul de Administrație al Institutului pentru Calitatea Sănătății din New Jersey.

CHICAGO – Pacientele în vârstă cu libido scăzut caută mai multe informații despre ceea ce este normal în ceea ce privește sexualitatea și îmbătrânirea și vor să vorbească despre asta cu furnizorii lor, a spus un cercetător aici.

Aceste femei sunt curioase să știe ce este normal în ceea ce privește dorința și îmbătrânirea și sunt îngrijorate de efectul pe care libidoul scăzut l-ar putea avea asupra relațiilor romantice și asupra propriei imagini de sine, a raportat Holly Thomas, MD, de la Universitatea din Pittsburgh Medical Center în Pittsburgh.

"Femeile doresc informații mai precise și de înaltă calitate despre ceea ce este normal și mai multe oportunități de a dialoga despre aceste probleme atât cu furnizorii de servicii medicale, cât și cu colegii lor," a spus ea la o prezentare la reuniunea anuală a Societății de menopauză din America de Nord. "Sexul este important pentru aceste femei …

Each of the steel parts within the link as well as wire crate tend to be minimize coming from strong components of metal and then carefully shaped, montblanc reproduction timepieces along with polished by hand : a job which takes 3 weeks per tourbillon and also calls for standards involving quality which simply a number of grasp watchmakers have the capability. The metal tourbillon bridge is often a smaller work of genius on its own and also takes are 2 horizontally, the overlap golf figures associated with 8, that are additionally symbols of infinity.The actual tourbillon centers on its axis when a second; like the harmony, this consists 89 particular person parts and also weighs One particular.010 gary. The tourbillon parrot cage, which patek philippe replica measures Eighteen.Some millimeters in diameter, contains a big stability which has a height associated with Fourteen.5 millimeters; it features a substantial moment associated with inertia involving 59 mgcm2 and the traditional rate of recurrence of two.Your five Hertz (18 500 bph). Specifically significant will be the 3 portable having to pay weights with the Minerva arrow, which is often forced back and forth around the curved arc of the tourbillon crate to get best balance.