https://ru.buywatches.is rolex replica https://tr.buywatches.is/ fake rolex luxury replica watches gradewatches.com sellswatches.com replica richard mille https://www.perfectrichardmille.com/ Franck Muller replica watch

De asemenea suganorm, au descoperit că fumătorii au mai multe mutații și modele diferite de mutații față de nefumători – Wedding Travel & Location

De asemenea suganorm, au descoperit că fumătorii au mai multe mutații și modele diferite de mutații față de nefumători

Posted By: abhinay abhinay

About De asemenea suganorm, au descoperit că fumătorii au mai multe mutații și modele diferite de mutații față de nefumători

De asemenea suganorm, au descoperit că fumătorii au mai multe mutații și modele diferite de mutații față de nefumători

Dr. Jonathan Kipnis, de la Universitatea din Virginia, și colegii săi au efectuat transplanturi de măduvă la șoareci cu sindrom Rett – le lipsea gena MECP2 – și au văzut îmbunătățiri în mai mulți parametri ai bolii: durată mai lungă de viață, modele de respirație mai normalizate, mai puțină apnee , creșterea în greutate corporală și îmbunătățirea activității locomotorii.

Constatările, raportate în Nature, sugerează că microglia joacă un rol major în fiziopatologia sindromului Rett și poate oferi o țintă terapeutică.

— CE FACI.

Știri proaste (și bune) despre vindecarea HIV

Celulele T CD4 pozitive în repaus infectate sunt un obstacol persistent în calea eradicării HIV. Cercetătorii au presupus că, dacă celulele ar putea fi activate, procesele naturale le-ar ucide. Acum, cercetătorii conduși de Robert Siliciano, MD, dr., De la Școala de Medicină a Universității Johns Hopkins, au arătat că nu este adevărat.

Mai mulți compuși pot activa celulele în repaus, care servesc drept rezervor de HIV și previn vindecarea, dar Siliciano și colegii săi raportează în Immunity că, de fapt, celulele supraviețuiesc foarte bine după aceea. În experimentele de laborator, celulele chiar au rezistat uciderii de către limfocitele T citolitice de la pacienții cu HIV pe terapie antiretrovirală foarte activă.

Vestea bună, totuși, este că activarea mai întâi a limfocitelor T – prin cultivarea lor cu o proteină HIV și interleukina 2 – a produs un efect robust. Într-un experiment, majoritatea celulelor CD4 activate au fost ucise în decurs de trei zile.

Implicația, au concluzionat cercetătorii, este că va fi necesar un proces în două etape – vaccinarea pentru stimularea limfocitelor T citolitice urmată de activarea celulelor CD4 în repaus – pentru eradicarea virusului.

— DOMNIȘOARĂ.

O dietă constantă de hamburgeri, cartofi prăjiți și Coca-Cola ar putea să nu rănească la fel de mult inima și talia, cu inhibitorul ECA captopril la bord. Și în această săptămână: un implant pentru a stimula inteligența maimuțelor.

Inhibitor ACE ca pastilă de indulgență

Documentarul "Supersize Me," în care cineastul Morgan Spurlock s-a îngrășat cu mâncare rapidă timp de o lună, ar fi putut avea un final foarte diferit dacă ar fi luat inhibitorul ECA captopril (Capoten), a sugerat un studiu efectuat la șoareci.

Cercetătorii de la Universitatea Emory din Atlanta au hrănit la șoareci o dietă bogată în grăsimi, cu o mulțime de grăsimi trans și sirop de porumb bogat în fructoză, cu toate efectele nesănătoase așteptate asupra obezității, rezistenței la insulină și parametrilor inimii.

Dar adăugarea de captopril în apa potabilă împreună cu dieta nesănătoasă a redus și chiar a inversat creșterea în greutate, a blocat creșterea grăsimii abdominale și a îmbunătățit toleranța la glucoză în comparație cu controalele. De asemenea, medicamentul a prevenit hipertrofia cardiacă și disfuncția cardiacă care s-au dezvoltat la ceilalți șoareci.

Activarea crescută a sistemului renină-angiotensină este o caracteristică comună a obezității induse de dietă și a rezistenței la insulină, a menționat grupul săptămâna aceasta într-un raport la reuniunea Societății de Insuficiență Cardiacă din America.

— Crystal Phend

Implantul stimulează Monkey Smarts

Capacitatea cognitivă de luare a deciziilor a fost îmbunătățită la maimuțele rhesus cu un implant cerebral special conceput, au raportat cercetătorii în Journal of Neural Engineering.

Animalele au fost inițial dresate pentru a se potrivi unei imagini de pe un ecran video cu o imagine similară după întârzieri variate, cu tratamente de suc prevăzute pentru alegeri corecte. Fiecărui animal i s-a implantat o neuroproteză care conținea senzori în două straturi ale cortexului cerebral. Proteza a urmărit comunicarea senzorială între regiunile corticale, afișând tiparele de tragere pe un computer.

Când modelul asociat cu alegerea răspunsului corect a fost reluat înapoi la creierul animalelor, capacitatea de potrivire a crescut. Dar când cercetătorii, conduși de Robert E. Hampson de la Universitatea Wake Forest din Winston-Salem, N.C., au întrerupt funcția executivă de luare a deciziilor maimuțelor prin administrarea de cocaină, capacitatea de potrivire a fost afectată în mod deosebit.

În timp ce descoperiri similare au fost raportate anterior la rozătoare, creierul maimuțelor este mult mai asemănător cu cel al oamenilor, iar aceste rezultate "indică o potențială eficacitate pentru aplicarea la disfuncția corticală legată de multe tipuri de boli umane," au prezis cercetătorii.

— Nancy Walsh

Viermii fierbinți oferă soluție de căldură

Odată cu valurile de căldură din ce în ce mai frecvente, la fel și lovitura de căldură, care provoacă leziuni acute ale țesuturilor și insuficiență multi-organe care deseori omoară. Dar mecanismele care stau la baza acestei afecțiuni nu sunt bine înțelese, potrivit cercetătorilor conduși de dr. Nektarios Tavernarakis, de la Fundația pentru Cercetare și Tehnologie din Heraklion, Grecia.

În viermele nematod Caenorhabditis elegans, ei raportează în natură, căldura declanșează moartea celulară pe scară largă, în special în neuroni. Pe de altă parte, precondiționarea creaturilor prin ridicarea temperaturii mediului ambiant la 34 ° C protejează împotriva daunelor provocate de căldură. Au descoperit că viermii, precondiționarea căldurii determină localizarea proteinei mici de șoc termic HSP-16.1 la aparatul Golgi al celulelor, unde ajută la menținerea homeostaziei celulare în condiții de lovitură de căldură.

La neuronii de mamifere, precondiționarea protejează și împotriva căldurii excesive, relatează aceștia, sugerând că mecanismul este conservat de evoluție, astfel încât descoperirile din viermi să se aplice și oamenilor.

— Michael Smith

Virusul mortal se ascunde de apărarea corpului

Cercetătorii au descoperit cum virusul Marburg – verișorul virusului Ebola – evită sistemul imunitar al unei gazde infectate.

Ambii virusuri produc o proteină numită VP35, iar Erica Ollmann Saphire, dr., De la Scripps Research Institute din La Jolla, California, și colegii săi au examinat structura proteinei din virusul Marburg. Au descoperit că atunci când se leagă de ARN-ul viral cu dublă catenă, îl înconjoară complet, acoperind coloana vertebrală și acoperind capetele.

Procesul – care diferă de ceea ce se întâmplă cu virusul Ebola, în care VP35 acoperă pur și simplu capetele ARN – maschează virusul din sistemul imunitar al gazdei infectate, permițându-i să se reproducă nestingherit.

Descoperirile cercetătorilor, care au fost raportate în agenții patogeni PLoS, pot permite dezvoltarea de noi medicamente pentru tratarea infecțiilor cu virusul Marburg.

— Todd Neale

Alcoolism, legat de foame

Proteina grelină – care stimulează foamea în hipotalamus – poate juca, de asemenea, un rol cheie în dependența de alcool, potrivit unui alt grup de cercetători ai Institutului Scripps.

Folosind un model de șobolan, grupul a comparat transmisia GABAergic în amigdală după introducerea grelinei și a etanolului la șobolanii dependenți de alcool și șobolanii de control. Amigdala este regiunea creierului asociată dependenței de alcool.

Cercetătorii au descoperit că șobolanii expuși la grelină și apoi la etanol au avut un răspuns GABAergic crescut, în timp ce aplicarea etanolului înainte de grelină nu a avut nicio modificare vizibilă în activitatea GABA. Au observat că nu a existat o diferență semnificativă de efecte între animalele dependente de alcool și cele de control.

Studiul a implicat "un rol potențial pentru sistemul de grelină în reglarea transmisiei GABAergice și o interacțiune complexă cu etanol," în care sistemul de grelină deschide calea pentru consumul de alcool și dependența ulterioară, au sugerat autorii în Neuropsihofarmacologie.

— Cole Petrochko

Studiul peisajului genetic al cancerului pulmonar

Două studii au studiat peisajul genomic al tumorilor cancerului pulmonar, prezentând mutații noi care, în cele din urmă, pot oferi noi ținte terapeutice.

Unii pacienți cu cancer pulmonar sunt tratați în prezent pe baza mutației EGRF sau a stării de fuziune ALK, dar cercetătorii caută alte ținte care ar putea îmbunătăți tratamentul bolii, care a avut mult timp o rată de supraviețuire de cinci ani de doar 15%.

Ambele studii, care au folosit secvențierea genomului întreg al tumorilor cancerului pulmonar, au confirmat mutații identificate anterior, cum ar fi EGRF și KRAS, și fuziuni precum ROS1 și ALK.

Dar Richard Wilson, dr., De la Universitatea Washington din St. Louis și colegii săi, a găsit noi modificări ale genelor implicate în modificările cromatice și căile de reparare a ADN-ului, inclusiv DACH1, CFTR, RELN, ABCB5 și HGF.

De asemenea, au descoperit că fumătorii au mai multe mutații și modele diferite de mutații față de nefumători. Acestea din urmă au mai multe mutații EGFR și fuziuni ROS1 și ALK, în timp ce fumătorii au mai multe mutații KRAS, TP53, BRAF, JAK2 și JAK3.

Într-un al doilea studiu, Matthew Meyerson, dr., De la Harvard și colegii săi, a găsit mutații somatice suplimentare în factorul de splicing al genei U2AF1 și trunchierea mutațiilor care afectează RBM10 și ARID1A.

Ambele grupuri, raportate în Cell, au solicitat colectarea mai largă și evaluarea probelor de țesuturi ale cancerului pulmonar pentru a avansa tratamentul.

— Kristina Fiore

Găsirea comutatorului On / Off pentru insuficiență cardiacă

Modificarea unei reacții chimice numită fosforilare asociată cu biomarkerul cardiac troponină I poate afecta capacitatea mușchiului cardiac de a se contracta și relaxa, putând duce la insuficiență cardiacă, potrivit unui studiu publicat online în Circulation.

Au existat diferențe în activitatea fosforilată – fie crește, fie scade – în mai multe locații de activitate cunoscute și noi între probele de aminoacizi prelevate de la pacienții cu transplant de insuficiență cardiacă în stadiu final și probele prelevate din inimile donatorilor care nu cedează, a raportat dr. Jennifer Van Eyk, Universitatea Johns Hopkins și colegii săi.

Cercetătorii au descoperit diferențe de activitate între inimile cu insuficiență ischemică și cele cu cardiomiopatie. De asemenea, într-un model de câine de insuficiență cardiacă cu disincronie, au descoperit că nivelul crescut de fosforilare la trei situri noi a fost inversat cu terapia de resincronizare cardiacă.

Ei au sugerat că analizele sensibile la aceste forme modificate ale troponinei I circulante pot juca un rol viitor în determinarea stării funcționale a miocardului.

— Chris Kaiser

Construirea unei capcane mai bune pentru șoarece pentru chimioterapie

Țintirea microARN-ului celulelor canceroase (miARN) a restabilit sensibilitatea la chimioterapie la cancerul de sân triplu negativ rezistent, au raportat anchetatorii.

Expunerea la un inhibitor de miARN a făcut ca celulele rezistente să fie susceptibile la paclitaxel. Strategia are o aplicabilitate larg răspândită în dezvoltarea terapeutică, potrivit datelor prezentate săptămâna aceasta la Simpozionul multidisciplinar privind cancerul de sân din San Francisco.

Each of the steel parts within the link as well as wire crate tend to be minimize coming from strong components of metal and then carefully shaped, montblanc reproduction timepieces along with polished by hand : a job which takes 3 weeks per tourbillon and also calls for standards involving quality which simply a number of grasp watchmakers have the capability. The metal tourbillon bridge is often a smaller work of genius on its own and also takes are 2 horizontally, the overlap golf figures associated with 8, that are additionally symbols of infinity.The actual tourbillon centers on its axis when a second; like the harmony, this consists 89 particular person parts and also weighs One particular.010 gary. The tourbillon parrot cage, which patek philippe replica measures Eighteen.Some millimeters in diameter, contains a big stability which has a height associated with Fourteen.5 millimeters; it features a substantial moment associated with inertia involving 59 mgcm2 and the traditional rate of recurrence of two.Your five Hertz (18 500 bph). Specifically significant will be the 3 portable having to pay weights with the Minerva arrow, which is often forced back and forth around the curved arc of the tourbillon crate to get best balance.